Hartenmagie - Waterval

Lomi Lomi Massage

Wat is Lomi Lomi Massage?

 

'Lomi Lomi' betekent massage. 

Het is een rituele intuïtieve helende HawaIIaanse massagevorm die oorspronkelijk enkel door Kahuna (meesters in Lomi Lomi) werd gebracht.

Tijdens de massage wordt op zachte Hawaiiaanse muziek in vloeiende langzame of snellere Hula-bewegingen, zowel met handen, armen en onderarmen, met 'Ha'-breath en intentie gewerkt om jouw energiestroom te deblokkeren.

Op die manier word je uitgenodigd om oude patronen en spanningen los te laten. De energie van 'Huna' die steeds zoekt naar evenwicht en harmonie, wordt opgewekt en verdeeld over het lichaam. Je lichaam wordt uitgenodigd om je eigen energie te verhogen. Huna brengt je in contact met de universele neutrale energie van liefde en brengt je op zachte wijze genezing waar onevenwicht is. Lomi Lomi wordt daardoor vaak ook 'Loving Hands Massage' genoemd. Het is met andere woorden een uiterst zachte, unieke beleving waarin je dankzij de lichaamsstrokes, dankzij de staat van onvoorwaardelijke liefde en aandacht van degene die je masseert volkomen wordt meegenomen naar een diepe ontspanning, naar diepe heling tot op celniveau, naar een staat van diepe onvoorwaardelijke zelfliefde, naar 'Aloha' !

 

Een Lomi Lomi massage neemt minimaal 1u in beslag. Aangezien het een massage op maat is waarbij diep verbonden wordt met de energie van de client is het ook mogelijk dat de massage langer duurt. Als ontvanger van een Lomi Lomi massage lig je direct op de massagetafel, zonder hoeslaken. Het lichaam wordt slechts minimaal afgedekt om de flow van de massage niet te belemmeren.

 

Ik werd opgeleid door Kumu Pauline Kealohi (Zonnevlecht Opl.)

Hartenmagie - Waterval

Hartenmagie - Waterval