Hartenmagie - Veertjes

 

Dance first, think later, is the natural order

(unknown)

Voor wie

Bedrijven

 

Hartenmagie is er voor uw bedrijf.

 

Harmonische relaties tussen de bedrijfsleiding en de medewerkers, vormen de basis voor een succesvol bedrijf.

De werkomgeving draagt in grote mate bij tot deze positieve relaties.  We kunnen stellen dat alles wat ons omgeeft ons beïnvloedt; positief of negatief.

Een gezonde, evenwichtige omgeving, waarin iedereen zich goed, veilig en gewaardeerd voelt, zal de krachtigste mogelijkheden tot groei op persoonlijk en bedrijfsvlak creëren. 

 

Feng Shui is een tool dat je kan helpen je werkruimtes te harmoniseren.

 

Weinig mensen zijn zich echter bewust van de impact van hun omgeving op hoe zij zich voelen.  Rommel, een overload aan prikkels, slecht gekozen kleuren,..., creëren blokkades die een negatieve invloed hebben op mensen.  In het slechtste geval kan deze disharmonie hen ook innerlijk beïnvloeden en zelfs ziek maken.

Medewerkers zullen zich in een harmonische werkomgeving evenwichtiger, gelukkiger en rustiger voelen en dit zal hun werk en onderling contact met elkaar en klanten vanzelfsprekend beïnvloeden.

 

Ook "dans" kan de werknemers positief stimuleren elkaar beter en anders te leren kennen... Dans nodigt hen uit zich persoonlijk te ontladen, zich positief te verbinden met hun lichaam en ziel, waardoor zij zich ook makkelijker met anderen kunnen verbinden.

Al dansend werken jullie dan samen aan meer éénheid, aan 'n meer liefdevoller manier om met elkaar om te gaan.  Ook deze harmonie zal het werk en de werksfeer positief beïnvloeden !

 

Mail ons voor meer info !

link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hij die veel

over anderen

weet kan geleerd zijn

maar hij die zichzelf

begrijpt is intelligenter. 

Hij die meester is

over anderen

kan machtig zijn,

maar hij die zichzelf

meester is,

is nog machtiger.

(Lao Tse)